Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ακονίζοντας





17η του Νοέμβρη αύριο και ακονίζοντας τα piole μου για τα project της επόμενης ημέρας  αναρωτήθηκα  σε τι άλλο μπορώ να χρησιμοποιήσω. Ψάχνοντας απεγνωσμένα στο διαδίκτυο για πληροφορίες έπεσα πάνω σε αυτό το άσχετο μεν αλλά ωραίο ταινιακι.

Για τους cinefilους μας λοιπόν σημερις ο αλπινιστας έρχεται με ένα σούπερ ταινιακι σε ΠΡΩΤΗ πανελλαδική προβολή .

Στο κοντινό  Κιρτζικιστάν , μια ομάδα από ντεμεκ αλπινίστες  , σκαρφαλώνει μια νέα διαδρομή στο  Μινσκ (5200m), capsule style φυσικά .Χιονιά ,βράχια ,πάγοι κακό ….  όλα τα χει ο μπαχτσές!

Ακονίζοντας βλέποντας και πάνω απ΄όλα πίνοντας!!!!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

  1. Κύριε κοκορίνο, συγχαρητήρια για το λειτούργημα που εκτελείται, για τη διάδοση του αλπινιστικού αλκοολισμού, στην φτωχή σε ορειβατική κουλτούρα παράδοση των Ελλαδιτών.

    Η ταινία που προτάθηκε από εσάς και την αλκοολακτική ομάδα του μπλογκ σας ήταν ωδή στα παρτάλια κάθε είδους κι αιδούς που ακόμα τραγουδάνε.

    Κρίμα που δεν γνωρίζουμε την γλώσσα του κονιάκ, για να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε και τους εύοινους διαλόγους των Γάλλων σχοινοσυντρόφων.

    Αλήθεια τι έχετε να προτείνετε ως ιδανική αναλογία συντρόφων, υλικών, για τη δημιουργία μίας οργιακής αποστολής σε μεγάλο βουνό;

    Μετά τιμής

    Ένα κουρασμένο παρτάλι από τα βόρεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή