Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Χρυσή Τρομπέτα 2012!!!!

Καθώς πλησιάζει το τέλος της χρονιάς ο κάθε σωστόςςςς αναρριχητής/τρια παραδίδει με συνέπεια την δράση του στον σύλλογο του. Παράλληλα ξεκινάει και η παράδοση αντί-δράσης(δηλαδή υποχώρησης) στον Αλπινίστα για να βραβευτεί ο καλύτερος υποχωρητής της χρονιάς, να βραβευτεί δηλαδή ο άνθρωπος αυτός που μίλησε ισπανικά και μας σαγήνεψε με τους ήχους της τρομπέτας του σε κάθε αναρριχητική γωνιά περισσότερο από τον καθέναν μας.
Στείλτε μας λοιπόν την δράση σας χωρίς φόβο και πάθος, χωρίς ντροπές και κοκκινίσματα στο alpinistasblogspot@gmail.com ή με πριβέ μήνυμα στο προφίλ του Αλπινίστα στο Φεϊσμπούκι.
Οι βαθμοί θα δοθούν ως εξής:

-Υποχώρηση σε multipitch trad διαδρομή     10βαθμοί
-Υποχώρηση σε multipitch σπορ διαδρομή     20βαθμοί
-Υποχώρηση στην πρόσβασή                   30βαθμοί
-Υποχώρηση σε σπορ διαδρομή                40βαθμοί
-Υποχώρηση σε boulder πρόβλημα             50βαθμοί
-Υποχώρηση σε πρόβλημα στην πίστα          60βαθμοί

Μπόνους: έξτρα βαθμοί δίνονται για καλές δικαιολογίες τύπου ''θα βρέξει'' ενώ ο ήλιος καίει, ''ξέχασα το θερμοσίφωνο ανοιχτό!'' κάτω από το crux της διαδρομής, ''αν είχα τα Miura VS θα την πήγαινα...'', ''σήμερα κάνω μόνο διάρκεια...'' κυρίως για πιστάκηδες....

Η βράβευση θα γίνει τον Δεκέμβριο, θα δοθεί η Χρυσή Τρομπέτα στον νικητή και θα δημοσιευτεί η δράση του στο ξαδελφικό site Alpinist (τρομάρα σας)

Περιμένουμε την συμμετοχή και την δράση σας!

1 σχόλιο:

  1. εγώ υποχώρησα στη σκάλα του σπιτιού μου.....πόσους πόντους παίρνω ? ? ? ??μήπως κερδίζω αυτόματα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή